Masa kajmakowa
Puszka

Nasza masa kajmakowa uzyskiwana jest przez karmelizację mleka zagęszczonego z cukrem, bez sztucznych dodatków czy tłuszczy roślinnych. Produkt ten to słynne Dulce de Leche, powszechnie znane w krajach Ameryki Łacińskiej. Odznacza się charakterystyczną, smarowną, gładką konsystencją, zharmonizowanym, „krówkowym” smakiem karmelizowanego mleka z cukrem oraz głęboką, szklistą barwą. Idealnie sprawdza się jako samodzielne nadzienie do wafli, biszkoptów i ciast lub jako baza mas cukierniczych. Lekka konsystencja naszej masy pozwala na mieszanie jej z bitą śmietaną. Może być również stosowana jako polewa do lodów oraz gęsty sos do innych deserów.

Konsumentom oferujemy masę w puszkach 460 g z łatwo otwieranym wieczkiem oraz plastikową pokrywką umożliwiającą zamknięcie puszki po otwarciu.

Dane logistyczne

Opakowanie jednostkowe

rodzaj tuba AL
waga netto 150 g

 

Opakowanie zbiorcze

rodzaj karton
wymiar 230 x 160 x 183 mm
zawartość 24 szt.
waga netto 3,6 kg
waga brutto 4,1 kg

 

Opakowanie transportowe

rodzaj paleta
wymiar 1200 x 800 x 900 mm
ilość opakowań zbiorczych 100 szt.
ilość opakowań jednostkowych 2400 szt.
waga netto 360 kg
waga brutto 430 kg